Verzending

 

Verzendkosten

Bij bestellingen vanaf 50 euro rekenen wij geen verzendkosten. Bij een bestelling onder 50 euro rekenen wij €4,95 verzendkosten. 
Deze verzendkosten worden automatisch bij het aankoopbedrag opgeteld.


Verzending met PostNL     

Wij hebben ervoor gekozen uw bestelling(en) te verzenden met PostNL.
PostNL biedt ons, en u als klant de betrouwbaarheid en kwaliteit die wij verwachten.

 

Levertijd

Sneaker Outlet zal ten alle tijden proberen je pakket dezelfde dag te versturen. In 90% van de gevallen kunnen wij je bestelling de volgende werkdag leveren mits u voor 16.00 uur een bestelling plaatst. Van maandag t/m zaterdag worden de pakketten door PostNL bezorgd. 
 

Wat als ik niet thuis ben?

Het kan gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de chaffeur het pakket wil afleveren. In dit geval zal de chauffeur het pakket bij je buren aanbieden. Je krijgt in dit geval een afhaalbewijs in je brievenbus waarmee je het pakket kunt afhalen bij je buren. Het kan ook zijn dat je liever niet hebt dat het pakket bij je buren wordt afgeleverd. Dit kun je tijdens je bestelling in het "opmerkingen" gedeelte aangeven. In dit geval krijg je een "niet thuis code" in je brievenbus waarmee je online een afspraak kunt maken voor een tweede bezorgpoging op onlineverzendservice.postnl.nl/ontvangen . Wanneer je geen keuze maakt of kiest voor aflevering thuis op een andere dag, en je bent weer niet thuis tijdens de levering, ontvang je opnieuw een bericht om je zending bij een PostNL-punt in de buurt op te halen.


Mijn bestelling niet ontvangen

Wanneer je pakket na enkele dagen nog niet is afgeleverd bij jou thuis, bij je buren of bij het PostNL-punt, dan verzoeken wij je contact op te nemen met onze klantenservice zodat we dit kunnen uitzoeken. Stuur in dit geval een e-mail naar klantenservice@sneakeroutlet.nl

 

Is uw pakket beschadigd

Wanneer u een beschadigd pakket van de koerier hebt ontvangen stuur dan een email naar klantenservice@sneakeroutlet.nl. Zorg dat je het product niet gebruikt. Wij zorgen in dit geval voor een passende oplossing.

 

 


Sneakeroutlet.nl © 2018 - Powered by Exclusive-IT