• UITVERKOOP OUDE COLLECTIES - tot 40% op alles !

Click to Hide Hello

Click to Show Hello

Betalen & Bezorgen

Voor 23.30 uur besteld, is de volgende dag in huis. Wij leveren ook op zaterdag en maandag en berekenen NOOIT verzendkosten.

Maandag t/m Vrijdag voor 23.30uur besteld, morgen geleverd

Zaterdag voor 23.30uur besteld, maandag geleverd

Zondag voor 16.00 uur besteld, maandag geleverd

Zondag na 16.00uur besteld, dinsdag geleverd

Zodra jouw bestelling is verstuurd ontvang te van ons de track en trace gegevens zodat je jouw pakket kunt volgen.

(Heeft u uw pakket niet ontvangen of zijn er andere problemen met de aflevering (bijvoorbeeld schade) meld dit dan zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 3 dagen. Meldt u het pas na 3 dagen dan kunnen wij helaas niets meer voor u betekenen)
 

iDeal

De gemakkelijke en snelle betaalwijze van jouw eigen bank. Wanneer je kiest voor het betalen met iDEAL dan opent zich via het afrekenscherm van onze betaalprovider  een nieuw scherm voor jouw eigen vertrouwde internet bankieren. Alle gegevens zijn al voor je ingevuld en je kunt op eenvoudige manier de betaling direct verrichten. Sneakeroutlet.nl ontvangt na jouw betaling direct een bevestiging van jouw betaling en zal vervolgens de verzending van jouw bestelling direct uitvoeren.

PAYPAL

PayPal is een uiterst gemakkelijk en betrouwbare manier van betalen. Een betalingsmethode welk bedrijven en consumenten met een e-mailadres in staat stelt om betalingen online te verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. Wel is het noodzakelijk om een autorisatie aan te vragen van uw creditcard of bankrekening.
Meer informatie over PayPal is te vinden op www.paypal.com . Ook met een PayPal betaling is er sprake van een contante betaling, zodat uw bestelling direct in de verzending wordt gebracht.

MisterCash (Belgie)

Laat uw klanten veilig en vertrouwd betalen met Bancontact / Mister Cash. De nummer 1 betaalmogelijkheid in België. De betaalmogelijkheid is ontwikkeld door de grote banken in België, alle Belgische consumenten die gebruik maken van internetbankieren kunnen dan ook betalen met Bancontact / Mister Cash via hun eigen vertrouwde bankomgeving.Elke transactie vereist een authenticatie van uw klant en maakt daarvoor gebruik van de beveiligde en vertrouwde systemen van de banken. De aangesloten banken zijn: Fintro, BNP Paribas Fortis, ING, Belfius, CBS, KBC, AXA en VDK Spaarbanken.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor www.sneakeroutlet.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay.  Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen via info@sneakersenzo.nl.